ЗА НАС

“Джи Ти Систем” ООД е създадена през 1999 година с основен предмет на дейност продажба, проектиране, изработка и монтаж на автоматични врати и бариери, автоматика за портални и гаражни врати и други. С офиси в София и Стара Загора, компанията е утвърдила своите позиции на българския пазар като надежден и качествен партньор, доказателсво за което са нашите дългогодишни лоялни клиенти, които вече 20 години се доверяват на нашите продукти и услуги. Всички наши продукти се проектират и изработват от нас по задание на клиента, което гарантира, че вие ще получите продукт, отговарящ изчяло на вашите специфични изисквания.

Част от прелаганите от нас продукти включват: автоматични пешеходни врати (плъзгащи, кръгли и др.), автоматични и ръчни секционни врати, автоматични гаражни врати, автоматични бързи врати, ПВЦ завеси, автоматични бариери, автоматика за съществуващи плъзгащи портални врати.Също така предлагаме и аксесоари като дистанционни управления, електронни блокове с кодово отваряне, фотоклетки, контролни елементи, сервизиране и резервни части за предлаганите от фирмата продукти и съоръжения.

Специалистите на фирма “Джи Ти Систем” ООД разполагат с дългогодишен опит, базиран на ежегодните обучения и практики организирани съвместно с чуждестранните й партньори. Те ще отговорят на всички Ваши въпроси свързани с бъдещите Ви гаражни врати, автоматични врати, автоматични пътни бариери и прочие. Консултацията може да обхваща присъединителни размери на вратите, функционална съвместимост, преценка на най-подходящи гаражни врати и най-правилна автоматична система, възможност за монтаж при вече изградено помещение, възможности за цветови решения и много други.