Решението, което отговаря на всички ваши потребности

Ditec DAB305 е електромеханичен автоматичен оператор за въртяща (люлееща) се вратата, който е в състояние да премества всеки тип вътрешна или външна врата просто и тихо. Големият избор от предлагани решения прави DAB305 идеалният оператор на люлеещи се врати за всяко приложение.

Ditec DAB305 е в състояние да премества всеки тип вътрешна или външна врата просто и тихо. Големият избор от предлагани решения прави DAB305 идеалният оператор на люлеещи се врати за всяко приложение.

Решението разполага с 3 операционни блока, всички с допълнителни, предварително сглобени конфигурационни карти, за да се гарантира най-добро изпълнение.

Съвременен, функционален дизайн

С обща височина от само 70 мм, автоматичният оператор DAB305 има елегантен, модерен външен вид, който е идеално пригоден за дизайнерските нужди на съвременните сгради. Дизайнът на Ditec DAB305 също е замислен, за да гарантира напълно цялостен монтаж: компактният му размер е особено подходящ за по-тънки профили и по-малки площи.

Вход без бариера

Автоматичното функциониране на операторите на Ditec гарантира рационален достъп, тъй като всяка врата може лесно да се отвори. Устройствата за управление на врати Ditec включват режим LOW ENERGY, за да отговорят на строгите изисквания за безопасност на публичния сектор. Ditec DAB305 може да бъде активиран чрез бутон, радарен сензор за движение или с функциите PUSH & GO и Servo-Assistance.

Безопасността над всичко

Съвременните сгради изискват гъвкави решения, способни да задоволят всякакви нужди, особено по отношение на безопасността. Ditec предлага гама от интелигентни (умни) интелигентни системи, които отговарят на тези нужди: Ditec DAB305 е операционното устройство от ново поколение за люлеещи се врати, като специално внимание се отделя на пътищата за евакуация и мерките за предотвратяване на пожар и дим.