Автоматични бариери

Изключително иновативни форми и безкомпромисна безопасност

Ditec Qik са високотехнологични, надеждни и изключително издръжливи автоматични бариери, които успешно да преминали тест за повече от 1.5 милиона цикъла на отваряна и затваряне. Времето за отваряне на 90 градуса е до 2 секунди.

Предлагат се в 3 варианта: с 230 V AC мотор за дължина до 3,5 метра, както и два 24V DC мотора за дължини съответно от 5,8 и 7,6 метра. 24V моделите разполагат с енкодер, който позволява контрол на скоростта и непрестатно регулиране на силата на задвижване. Всички модели Ditec QIK са в съответствие с европейските норми и директиви.

Изчистен дизайн с внимание към детайлите при тежки приложения

За да гарантират дълъг експлоатационен живот и да запазят своите отлични характеристики непроменени, този модел автоматични бариери са изработени от висококачествени материали и нитове от неръждаема стомана. Не са използвани заварки.

Тествани до над един милион цикъла на работа

Благодарение на специалното устройство за намаляване на напрежението по време на работа се осигурява извършването на много голям брой цикли на работа. Направените тестове с този уред показват, че с лекота постига изключително голям брой операции – над 1 500 000 цикъла.

Системи за достъп, изградени с цел безопасност

Автоматничните бариери Ditec QIK в комбинация с LAN контролни системи са изключително лесни за употреба, а освен това са идеално решение на всички проблеми с достъпа.

За да могат лесно вашите служители или клиенти да взаимодействат с бариерите се предлагат много различни варианти чрез дистанционно управление, традиционен ключ, чрез въвеждане на код, „LAN транспондер“ система или чрез система с „монети“, при която бариерата се отравят еднократно. Това е едно чудесно решение за хотели, спортни центрове, магазини и ресторанти, които са посещавани от много потребители и имат нужда от временен, бърз и лесен достъп.

Когато детекторът е инсталиран на тротоара, позволява на изходната бариера да се задейства автоматично, когато превозното средство преминава през него. По този начин се осигурява нормален поток от превозни средства и се избягват нежелани опашки.

Entrematic_barriers_DitecQik7
Entrematic_barriers_DitecQik8
Entrematic_barriers_DitecQik2
Entrematic_barriers_DitecQik3
Entrematic_barriers_DitecQik4
Entrematic_barriers_DitecQik5