Херметични врати за болници

Болници, клиники и старчески домове са места, които ежедневно се използват от хора с намалена подвижност, както и от хора, които се налага да бъдат придвижвани с помощта на инвалидни колички или други средства. В такива среди, осигуряването на безпрепятствен достъп, сигурност и висока хигиена не е опция, а задължение.

Вратите VALOR HH-HS са специално разработени от да отговарят на всички изисквания за безопасност, хигиена и комфорт в медицински помещения.

Ditec  Valor HH е автоматична система за врати с херметично затваряне на всички 4 страни; при затваряне крилото се премества вертикално и хоризонтално за да уплътни целия периметър на рамката и пода.

Ditec Valor HS е автоматична система за врати с херметично вертикално и по-херметично хоризонтално затваряне.

Изключително безшумна

Всички версии предоставят безшумност,благодарение на антивибриращите уплътнения,превръщайки я в идеалната система за помещения,където тишината и комфортър са основните изисквания.

Максимална хигиена

Кръглият капак и главите без видим болт възспират разпространението на праха и улесняват процеса на почистване.

 Максимална безопасност

Могат да бъдат инсталирани сензори за движение, които предотвратяват наслояването на прах върху външните елементи на вратата. Също така, те осигуряват пълна защита не само при мястото на преминаване,но и при странично отваряне на крилото, предотвратявайки евентуален удар с хора и обекти. Те позволяват безпроблемното преминаване на носилки и инвалидни колички, които може да не бъдат уловени от традиционните фотоклетки.

Херметични врати Valor HH-HS 1
Херметични врати Ditec Valor HH-HS 2
Херметична врата DitecValor HH-HS 3
Хемретични врати Ditec Valor HH