Ditec Civik

Работно устройство за интериорни плъзгащи врати с едно или две крила – гъвкаво, тихо и лесно за монтиране.

Отличава се с изключително компактни размери (ширина и височина) и модерен сребърен (EURAS C0) финиш.

Идеалното решение, като се има предвид елегантният му външен вид и перфектно за прикрепяне към стъкло.

За скрити или плъзгащи се врати

Чрез него стъклото може да служи изцяло като разделителна стена, подвижна стена или като вид врата, включително като плъзгаща се или скрита врата. Добавя ефективност и комфорт, особено в работната среда с голям трафик от преминаващи.

Гъвкав

Ditec Civik е тиха, лека, проста и гъвкава автоматизация. Той е много подходящ за всички типове рамки от стъкло, дърво, кристал, чийто интелигентен вид се подсилва от специална система за свързване и подчертава качествата на материала.

Ditec Civik разполага с набор от функции и аксесоари, които повишават ефективността и безопасността при употреба, като контролират режима на работа и времето за отваряне на вратите, за да позволят свободното преминаване на хората с намалена подвижност или преноса на тежки обекти. Вратата може да се употребява дори и в случай на временна липса на захранване.

Ditec Civik е автоматизирана система за енергоспестяване благодарение на електронното табло от ново поколение, което позволява да се оптимизира консумацията на енергия както при работа, така и при режим на готовност.

Entrematic_sliding_doors_DitecCivik-1a
Entrematic_sliding_doors_DitecCivik-2
Entrematic_sliding_doors_DitecCivik-3a
Entrematic_sliding_doors_DitecCivik-6